Storing

Als u een storing heeft dan heeft Van Sabben Techniek de oplossing! Door onze jarenlange ervaring in het onderhouden en beheren van diverse HVAC installaties en voorzieningen kunnen wij uw probleem vaak snel oplossen.

Van Sabben Techniek staat 24 uur per dag voor u klaar!
Als belangrijke klimaatsystemen uitvallen door een storing, dan kunnen wij snel ter plaatse zijn om het probleem op te lossen. U kunt ons 24 uur per dag bereiken, dat vinden wij heel normaal. Niet voor niets schrijven wij SERVICE met hoofdletters.

Grote én kleine storingen
Of u nu een grote of kleine storing heeft aan een airconditioning unit, verwarming systeem, ventilatie systeem, luchtbehandeling systeem, of uw totale (HVAC) klimaatsysteem, Van Sabben Techniek staat voor u klaar met raad en daad!

Voorkom storingen
Met preventieve service en onderhoud op contractbasis kiest u voor planmatig en periodiek onderhoud. Dit kan op termijn veel kosten schelen, omdat uw klimaatsystemen in topconditie blijven en u in de meeste gevallen storingen voor kunt blijven! Daarnaast neemt Van Sabben Techniek de bediening en instelling van uw installaties voor haar rekening. Als u wilt, zorgen wij ook voor inspecties.

blauwstoring


info@vansabbentechniek.nl
of telefonisch via: 06 52 291 969

Storing