Service en onderhoud

Van Sabben Techniek is sterk in service en onderhoud. Wij verzorgen dan ook graag een (A tot Z) onderhoudspakket wat volledig aansluit op uw wensen, zodat u onbezorgd kunt blijven werken/wonen in uw leefomgeving.

Aan systemen in gebouwen worden vandaag de dag hoge eisen gesteld. Bewoners hechten steeds meer belang aan zaken als het leefklimaat en technische voorzieningen. Gebouwen zijn in toenemende mate flexibele contructies met geintegreerde en intelligente systemen voor verschillende functies. Gebouwgebonden installaties zoals klimaatbeheersing (Verwarming, airconditioning en luchtbehandeling) zorgen, mits goed onderhouden, voor een goede luchtkwaliteit en een optimale balans van comfort en energieverbruik.

Brede ervaring, ruimte mogelijkheden
De zorg voor technische installaties en andere faciliteiten vraagt steeds meer aandacht. Logisch dus dat organisaties service en onderhoud toevertrouwen aan deskundigen, zoals Van Sabben Techniek. Wij hebben ervaring in het onderhouden en beheren van diverse HVAC installaties en -voorzieningen. Van kantoren, scholen, productiebedrijven, garages tot winkelcentra.

Wij de zorg, u het resultaat
U kunt van A tot Z op ons rekenen. Zo zorgen wij voor het onderhoud én lossen wij indien nodig storingen snel op. Ook geven wij advies op het gebied van renovatie, nieuwbouw, onderhoud, projectmanagement en keuringen. Als kennisbedrijf verplicht Van Sabben Techniek zich tot het onophoudelijk zoeken naar innoverende toepassingen en de nieuwste technieken om waar mogelijk besparingen te behalen. Wij denken met u mee.

Uw pand, onze zorg!
Van Sabben Techniek is specialist in het beheren en onderhouden van gebouwen. Als technische dienstverlener nemen wij allereerst de zorg uit handen voor alle gebouwgebonden installaties in uw gebouw. Voorop staat dat u één aanspreekpunt heeft voor alles wat met de contracten en de organisatie van het technisch beheer te maken heeft.

Bespaar tijd en zorgen
Met preventief service en onderhoud op contractbasis kiest u voor planmatig en periodiek onderhoud. Dit kan op termijn veel kosten besparen, omdat uw klimaatsystemen in topconditie blijven! Daarnaast neemt Van Sabben Techniek de bediening en instelling van uw installaties voor haar rekening en verzorgen wij periodieke inspecties. U kunt het preventief onderhoud van uw installaties met een gerust hart aan de technici van Van Sabben Techniek toevertrouwen, niet voor niets is SERVICE bij ons in hoofdletters geschreven.

Service en onderhoud
[rev_slider alias=”service”]