Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen als uitgangspunt
Van Sabben Techniek hecht grote waarde aan het realiseren- en onderhouden van duurzame klimaatsystemen. Van Sabben Techniek heeft ervaring met verschillende innovatieve systemen, zoals warmte terugwinsystemen d.m.v. het slim gebruiken van de warmte die vrijkomt bij het genereren van kou. Het koelingsproces ins een natuurkundig proces, waarin veel energie kan worden hergebruikt én dus worden bespaard. Wij denken graag met u mee om uw (HVAC) koelsystemen zo efficient mogelijk in te richten.

Technische ontwikkelingen
De technische ontwikkelingen nemen steeds grotere sprongen, omdat Van Sabben Techniek een leerbedrijf is, zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Zo maken wij sinds 1 januari 2015 geen gebruik meer van het uitgefaseerde C(H)FK koudemiddelen. In plaats daarvan worden milieuvriendelijke (halogeenvrije) koudemiddelen gebruikt. Koelmiddelen zoals R22 worden de komende jaren gefaseerd vervangen naar deze milieuvriendelijke middelen.

Onderhoudscheck
Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een onderhoudscheck. Wij kijken dan meteen of uw (koel)installatie nog voldoet aan de op dit moment geldende eisen voor duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen. Mochten hierbij aandachtspunten naar voren komen dan staan wij natuurlijk klaar met een passende oplossing.

Duurzaam ondernemen
[rev_slider alias=”duurzaam”]