Airconditioning

Een aangenaam klimaat
Aan airconditioning systemen in gebouwen worden vandaag de dag hoge eisen gesteld. Bewoners hechten steeds meer belang aan zaken als het leefklimaat en technische voorzieningen. Gebouwen zijn in toenemende mate flexibele constructies met geïntegreerde en intelligente systemen voor verschillende functies. Gebouwgebonden installaties zoals klimaatbeheersing (Verwarming, airconditioning en luchtbehandeling) zorgen, mits goed onderhouden, voor een goede luchtkwaliteit en een optimale balans van comfort en energieverbruik.

Bij van Sabben Techniek bent u aan het juiste adres voor de keuze van de beste airconditioning installatie voor uw situatie. Ook verzorgen wij graag het onderhoud en kunnen wij eventuele storingen snel oplossen.

Bereikbaarheid en service
Van Sabben Techniek is vrijwel altijd bereikbaar en wij gaan voor een zo laag mogelijke responstijd, zodat u zo min mogelijk hinder ervaart van storingen in uw airconditioning systemen. Daarbij geloven wij in één aanspreekpunt, zo heeft u altijd meteen contact met de juiste partij, wat uw probleem met uw klimaatsysteem ook is!

Bespaar tijd en zorgen
Met preventief onderhoud op contractbasis kiest u voor planmatig en periodiek onderhoud aan uw airconditioning installatie. Daarnaast neemt Van Sabben Techniek de bediening en instelling van uw installaties voor haar rekening. Als u wilt, zorgen wij ook voor inspecties.

U kunt het preventief onderhoud van uw installaties gerust aan de technici van van Sabben Techniek toevertrouwen, niet voor niets is SERVICE bij ons in hoofdletters geschreven.

Airconditioning
[rev_slider alias=”Aircon”]